Paul Tilse Architects + Interiors Paul Tilse Architects + Interiors

Link house

Architecture & Interiors

A home for two design loving creatives and their family, this home is a reflection of their passion for detail and an expression of their personal flair. The house presents a strong rectangular façade to the street which is broken to reveal a landscaped front courtyard. The entry courtyard serves to heighten & prolong the sense of arrival to the house. Large floor to ceiling windows frame the multiple courtyard vistas to create a distinctive link between the indoor and out. Steel and timber elements were used throughout the project to create contrast and compliment the Japanese inspired garden.

Completed in 2018

architects

Paul Tilse & Ramir Araneta

interior design

Vanessa Hawes

joinery

Capital Veneering

builder

Brother Projects

photographer

rodrigo vargas