Paul Tilse Architects + Interiors Paul Tilse Architects + Interiors

Damiani project

architecture & interiors

The Design brief was to create a fit out that supported the functional needs of a busy practice yet promoted sophisticated design and interesting form within a small footprint. Creating a Reception that combined a Break out space and Kitchenette that seamlessly integrated became one of the biggest design challenges. Instead of being hidden away this area greets patients at the entry as they walk in, a striking pendant light basking over the timber table that wraps itself around the Elba marble reception desk, creating emphasis and delineating its purpose. Beautifully crafted custom joinery throughout the whole project ensured that no area was wasted allowing for a balance between storage and circulation. Custom made steel frame doors with fluted glass gave privacy to consult rooms

Completed in 2018.

architect

Paul Tilse

interior design

Vanessa Hawes

builder

Capcorp

joiner

braithwaite innovative joinery

photographer

rodrigo vargas